Sprancenele si genele frumos lucrate pun in valoare intreaga fizionomie a fetei si dau un plus de feminitate. De aceea, pensatul sprancenelor si estetica genelor trebuie sa fie la fel de importante pentru tine precum o tunsoare bine aleasa, ori o manichiura in trend cu moda.


Pensatul corect da sprancenelor tale forma potrivita trasaturilor fetei

Sprancenele incadreaza fata si ochii, fiind un element esential in atentia designerilor si a make-up artistilor. Se poarta sprancenele simetrice, bogate si conturate, cu aspect natural, dar si cele usor dezordonate, ori cu intreruperi de contur.

Un pensat excesiv poate duce la deteriorarea sau la saracirea formei, prin aparitia de goluri sau de linii nedorite, de aceea recomandam ca operatiunea sa fie efectuata de un specialist.

De asemenea, daca ai parul vopsit inchis, iar sprancenele tale au o culoare foarte deschisa in mod natural sau ai fire albe, ele pot fi corectate prin vopsire. Aceasta se face simplu, rapid si delicat, iar intretinerea se poate face lunar.

Extensiile de gene accentueaza privirea si evidentiaza ochii

Pentru a obtine acest efect este nevoie ca ele sa fie aplicate corect si intr-un volum corespunzator formei fetei si a ploapei. In general genele naturale au o durata de viata de pana la 90 de zile, apoi ele cad si se regenereaza. In cazul in care procesul de cadere este accentuat, atunci este nevoie sa acordati o importanta mai mare igienei ochilor, in special hidratarii corespunzatoare a pielei.

Extensiile de gene sunt de fapt un truc la care apelam atunci cand dorim sa scoatem mai bine in evidenta ochii si doar aplicarea unui rimel nu ofera rezultatul dorit. Fiind insa vorba despre o zona delicata, va recomandam ca sa apelati la un specialist care nu numai ca va asigura aplicarea extensiilor, dar va si poate ajuta in alegerea celei mai bune variante de culoare, forma si lungime.

Extensii de gene fir cu fir

Extensiile de gene sunt un truc de infrumusetare benefic si chiar destul de usor de intretinut. Aplicate intr-un mod corect, iti accentueaza privirea si confera luminozitate ochilor.

Extensiile pot fi ceea ce ai nevoie pentru a te simti mai increzatoare si pentru a te simti bine in fiecare dimineata. Este important felul in care arati, iar cu extensiile de gene te simti ca si cum ai purta machiaj in permanenta.

Iti prezentam cateva beneficii:

  1. Renunti la mascara!
  2. Ochii iti sunt mereu conturati.
  3. Ascund imperfectiunile, cum ar fi cearcanele si aspectul tern al tenului.
  4. Sunt rezistente la apa.

Ne poti suna la 0723 495 889, 0256 426 069 sau poti face o rezervare