Machiajul este despre incredere in sine, curaj si atitudine. Acesta trebuie sa corespunda contextului in care ne aflam, astfel ca putem defini 4 tipuri de machiaje: natural, business, independent si contrastant, fara insa a exista granite bine stabilite intre acestea.


Machiajul: operatiuni si tendinte

El incepe intotdeauna prin curatarea corecta a pielii, chiar si cu o masca exfolianta, continua cu uniformizarea pielii, ascunderea imperfectiunilor cu ajutorul fondului de ten, apoi urmeaza fixarea machiajului cu diverse tipuri de pudra, un blush pentru pometi, evidentierea ochilor si a buzelor si sfarseste intotdeauna cu operatiunea de curatare a instrumentelor, iar seara, prin demachiere.

Exista o varietate de stiluri de machiaj din care poti alege, iar daca vei opta pentru variantele la moda vei reusi sa arati in trendul fashion, dar si uimitor. Afla care sunt cele mai populare stiluri de machiaj de la stilistii DODO Style Academy, astfel incat sa poti beneficia pe deplin de ele.

Stiluri de machiaj

1. Machiajul smokey este printre cele mai populare deoarece ofera un grad mare de atractivitate. Este considerat un stil de machiaj profesional, dar usor de realizat chiar si acasa. Stilul se concentreaza pe un efect de evidentiere in jurul ochilor, atragand atentia inspre ochi, oferindu-le un aspect dramatic. Cea mai populara culoare in cazul acestui stil de machiaj este negrul si culorile inchise.

2. Machiajul dramatic sau vintage, este la fel de popular deoarece creeaza un efect puternic in jurul ochilor. Acest stil este un machiaj incarcat si puternic care foloseste nuante puternice de fard pentru evidentierea ochilor. Se diferentiaza de alte tipuri de machiaj prin faptul ca efectul de tranzitie este inexistent, iar trecerea la culoarea pielii se face brusc si dramatic.

3. Machiajul natural este potrivit pentru orice ocazie. Frumusetea naturala a fost intotdeauna apreciata, iar pastelurile ce domina acest tip de machiaj nu fac altceva decat sa accentueze frumusetea buzelor si a ochilor dvs., fara a fi agresiv. Fardurile in nuante calde, mate sau stralucitoare aplicate usor pe pleoape, conturarea ochilor folosind un dermatograf maro si putin rimel ajuta la crearea acestui stil minunat, potrivit pentru femeile de toate varstele.

4. Machiajul minimalist este aproape invizibil, fara stiluri sofisticate de accentuare a frumusetii. Minimalist nu inseamna inexistent, folosindu-se nuante neutre pentru a crea un aspect perfect. O femeie frumoasa este o femeie care se ingrijeste, chiar daca timpul personal este uneori extrem de scurt in detrimentul celui alocat familiei sau activitatilor aducatoare de venit.

Ne poti suna la 0723 495 889, 0256 426 069 sau poti face o rezervare