Manichiura reprezinta rasfatul suprem pentru mainile tale. Pentru ca aspectul lor sa fie unul ireprosabil, poti opta pentru o manichiura clasica ce se va potrivi la orice tinuta.
Prin manichiura ne exprimam personalitatea

La DODO Style Academy gasesti cele mai noi tendinte in materie de manichiura si afli ce modele de unghii si culori de oja sunt in trend. Pe langa serviciul propriu-zis primesti si sfaturi si ponturi pentru unghii sanatoase si frumoase cat mai mult timp.

Formele si culorile clasice sunt intotdeauna o varianta sigura, insa exista mai multe tipuri care pot fi realizate de catre noi:

  • Manichiura de baza este manichiura standard. Aceasta presupune inmuierea mainilor in apa calda cu sapun pentru a calma si inmuia celulele moarte, curatarea cuticulelor si masarea mainilor cu crema hidratranta, urmeaza aplicarea bazei pentru hranirea unghiilor si protectie, se aplica culoarea si un lac protector. Evident, nu lipseste uleiul de cuticule.
  • Manichiura cu gel include aceiasi pasi ca la manichiura de baza, dar in loc de lac obisnuit se adauga un gel care se fixeaza pe unghii prin lumina UV. Operatiunea dureaza peste 60 de minute si poate rezista pana la trei saptamani, in functie de produsele folosite. Atentie, indepartarea necorespunzatoare a gelului aplicat poate afecta sanatatea unghiilor.
  • Manichiura frantuzeasca presupune un ton roz sau bej, cu varful alb desenat pe fiecare unghie. Operatiunea poate dura de la 45 de minute si poate depasi o ora. Acest tip de manichiura nu ar trebui sa afecteze sanatatea unghiilor daca este facuta si indepartata de catre un tehnician profesionist.

DODO Style Academy ofera si servicii de constructie, oja semitransparenta si tipsuri.

Ne poti suna la 0723 495 889, 0256 426 069 sau poti face o rezervare