Pedichiura este o foarte buna metoda de relaxare si de ingrijire a picioarelor. Desi uzual se crede ca pedichiura inseamna numai curatarea, vopsirea si scurtarea unghiilor si ale cuticulelor, ea este legata si de ingrijirea picioarelor prin abraziunea calcaielor si hidratarea pielii de pe toata suprafata talpii.Pedichiura si ingrijirea picioarelor

Membrele inferioare sunt cel mai greu incercate parti ale corpului, iar mersul pe jos si incaltamintea isi lasa amprenta in mod neplacut asupra lor. Pedichiura poate fi o procedura simpla, ce include pilirea partilor dure si taierea si pilirea unghiilor sau poate fi imbogatita cu un masaj si o crema de hidratare.

Procedura presupune inlaturarea lacului de unghii cu dizolvant de lac pe baza de vitamine, taierea unghiilor la dimensiunea potrivita, pilirea unghiilor( avand grija sa o facem intr-o singura directie, altfel unghiile se vor rupe mai repede), urmeaza exfolierea, cand picioarele vor fi inmuiate 10 minute in apa calda, apoi curatate cu piatra ponce sau cu o crema abraziva si curatarea cuticulelor cu un betisor de lemn.

Urmeaza oja ce nu ar trebui aplicata niciodata direct pe unghii, ci pe o baza care va hrani si va proteja unghia si, pentru efect maxim, aplicam un strat de lac incolor. Iar la final, aplicam pe toata laba piciorului, printr-un masaj usor de 5-10 minute un unguent menit sa hidrateze pielea (cele pe baza de musetel sunt minunate).

Ne poti suna la 0723 495 889, 0256 426 069 sau poti face o rezervare