Este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecti complet ecologia pielii si a corpului.


Tratamente corporale si faciale LPG

Este un adevarat „fitness„ pentru piele, deoarece endermologia faciala da un impuls sintezei naturale a substantelor esentiale tinere. Iata cateva dintre beneficiile evidente ale ecestui tip de tratament pentru piele:

  • piele mai ferma cu pana la 70%;
  • netezire riduri cu pana la 87%;
  • elastina pentru mai multa suplete +46%;
  • acid hialuronic pentru mai mult volum si hidratare +80%.

LPG Alliance - LPG CELLU M6 ALLIANCE

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Specialiștii LPG au explicat si demonstrat actiunea spectaculoasa a noii tehnologii LPG, ce ajuta sa elimine pana la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu pana la 67% si oferă cu 71% mai multa fermitate pielii. Rezultatele vizibile se vad inca din a treia sedinta.

Pentru prima data, doua tehnologii au fost combinate pentru rezultate fara precedent si un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slabire si anti-imbatranire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizata si flapsul motorizat, alaturi de o aspiratie secventiala sincronizata, ofera o noua si automata mobilizare a tesutului:

  • Elimina grasimea localizata;
  • Produce colagen natural, elastina si acid hialuronic;
  • Pielea devine mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala este diminuat;
  • Pentru prima data in istoria LPG, capatul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspiratia secventiala, rola motorizata si clapa motorizata lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza tesutul in adancime, in toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut si mai eficient.

Datorita noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitata de calitatea tesutului. Stimularea se adapteaza cu precizie fiecarui tip de piele.