Este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecti complet ecologia pielii si a corpului.


LPG Alliance - LPG CELLU M6 ALLIANCE

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Specialiștii LPG au explicat si demonstrat actiunea spectaculoasa a noii tehnologii LPG, ce ajuta sa elimine pana la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu pana la 67% si oferă cu 71% mai multa fermitate pielii. Rezultatele vizibile se vad inca din a treia sedinta.

Pentru prima data, doua tehnologii au fost combinate pentru rezultate fara precedent si un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slabire si anti-imbatranire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizata si flapsul motorizat, alaturi de o aspiratie secventiala sincronizata, ofera o noua si automata mobilizare a tesutului:

  • Elimina grasimea localizata;
  • Produce colagen natural, elastina si acid hialuronic;
  • Pielea devine mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala este diminuat;
  • Pentru prima data in istoria LPG, capatul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspiratia secventiala, rola motorizata si clapa motorizata lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza tesutul in adancime, in toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut si mai eficient.

Datorita noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitata de calitatea tesutului. Stimularea se adapteaza cu precizie fiecarui tip de piele.

Tratamente corporale si faciale LPG

Este un adevarat „fitness„ pentru piele, deoarece endermologia faciala da un impuls sintezei naturale a substantelor esentiale tinere. Iata cateva dintre beneficiile evidente ale ecestui tip de tratament pentru piele:

  • piele mai ferma cu pana la 70%;
  • netezire riduri cu pana la 87%;
  • elastina pentru mai multa suplete +46%;
  • acid hialuronic pentru mai mult volum si hidratare +80%.

LPG Cellu M6 Alliance reinventează tratamentele corporale fiind singurul aparat capabil sa lucreze in adancimea țesuturilor subcutanate si sa ofere îmbunătățiri spectaculoase in : tratarea celulitei, tonifiere, îmbunătățirea sistemului limfatic cu 200%,îmbunătățirea circulației si a elasticitatii pielii.

Dispune de programe PRE si POST liposuctii, de relaxare si drenaj.

Endermologia folosita de LPG CELLU M6 ALLIANCE este singura  tehnica de stimulare a pielii 100% naturala, noninvaziva si nonagresiva. Doar acest dispozitiv permite stimularea multidimensionala, astfel incat simultan sunt reactivate diferite mecanisme fiziologice.

Eficienta este dovedita prin 145 de studii clinice.

După 12 sesiuni talia este redusa cu pana la 5,2cm. După 4 sesiuni 67% din femei au observat reducerea aspectului de coajă de portocală.

După 3 sesiuni, 71% dintre femei au observat îmbunătățirea fermității pielii.

Preț sedinta: 180 lei.

Abonament 6 ședințe: 900 lei

Abonament 12 ședințe : 1600 lei.

Abonament 20 ședințe : 2500 lei

Abonament 24 ședințe: 3000 lei

Prima ședință este gratuită.

Ne poti suna la 0723 495 889, 0256 426 069 sau poti face o rezervare