Conform legislatiei in vigoare activitatea saloanelor de infrumusetare se va relua din 15 mai 2020, cu respectarea unor masuri care sa asigure protectia personalului angajat si a clientilor care beneficiaza de serviciile specifice acestui gen de activitate.

DODO Style Academy a pregatit reluarea activitatii cu urmatoarele masuri de preventie si securitate specifice:

A. INVESTITII in lampa UV pentru sterilizare, substante biocide, masti, viziere, manusi, pungi de sterilizare, spirt, servetele umede si prosoape uscate, dispensere, termometru cu infrarosii si panouri despartitoare din plexiglas.

B. PROTECTIA ANGAJATILOR este asigurata prin verificarea temperaturii corporale la inceperea lucrului, materiale de protectie obligatorii, respectiv masca, viziera si manusi, spatiu de lucru care sa respecte distantarea sociala de 1,5-2 metri si reducerea numarului de posturi de lucru.

C. PROTECTIA CLIENTILOR este la fel de importanta si ea cuprinde urmatoarele masuri: programare (fara aceasta nu vom efectua servicii), verificarea temperaturii corporale la intrare, flux care asigura o distantare sociala de minim 1,5 - 2 m, pastrarea mastii pe toata perioada sederii in spatiul inchis, protectia fata de personalul care asigura serviciile de infrumusetare/intretinere corporala, acestea purtand in permanenta materialele de protectie, instrumentar dezinfectat, spatiu care a fost in prealabil curatat cu biocide, materiale de lucru care se dezinfecteaza in spatiu special amenajat.

Va asteptam cu drag si in siguranta, incepand cu 15 mai 2020.